Liniile Elita Natural

gaston

Gaston Van De Wouwer

Gaston Van De Wouwer din Berlaar (Antwerp) este cunoscut de toată lumea ca fiind crescătorul cu o echipă mică de porumbei care concurează săptămânal pentru victoria naţională la mare demifond. Vânzarea senzaţională a porumbeilor săi maturi este încă proaspătă în memoria tuturor. Inainte de această licitaţie, noi, “Elite of Natural”, am fost inspiraţi să introducem în volierele noastre mai mulţi porumbei de la Gaston, cum ar fi pui din “Brother Mirthe”, din “Brother Kim”, din “Ferrari”, din “Nafi – locul 1 din 4,017 de porumbei Argenton, şi mai mulţi nepoţi ai celebrului “Kaasboer”. Pentru sezonul de reproducţie 2o17, ne bazam pe nepoţii lui “Geerincks Hen”, “Kaasboer”, “Tia” şi “Rony”. Cei mai de top porumbei de la Gaston Van de Wouwer se regăsesc acum în volierele “Elite of Natural”.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Dirk van Dijk

Fenomenul din Zandhoven a devenit celebru în 1.996  datorita lui “Kannibal”, oo5/95, locul i Porumbel AS  National KBDB Demifond 2.996. Aceasta este unul dintre  puţinii porumbei de top la nivel mondial, care a lăsat o amprentă atât de importantă asupra sportului columbofil modern. Sute de câstigători în concursuri cu concurentă mai mare sau mai mică sunt cu celebrul “Kannibal”. Un descendent mai indepărtat al lui “Kannibal” este “Di Caprio”, un porumbel de top la licitaţia lui Leo Heremans din Vorselaar. “Di Caprio” împerecheat cu mai multe femele de top au dat nastere unor porumbei deosebiţi pentru Dirk Van Dijck, inclusiv celebrului “Olympic Niels”, porumbelul olimpic Categoria A la olimpiada de la Nitra. “Olimpic Niels” este în prezent în curs de a deveni unul dintre cei mai de top reproducători în compartimentul de matcă din Zandhoven. Am făcut o mutare inspirată pentru “Elite of Natural” şi am cumpărat descendenti directi din “Olimpic Niels” şi “Blue Kannibal Junior” de 2 ori locul i Provincial şi o soră a locului 8 National KBDB demifond.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

etienne

Etienne Meirlaen

Etienne Meirlaen din Deurle (Oost-Vlaamse) este unul dintre cei mai buni crescători de fond şi maraton la nivel intemaţional în sportul columbofil, în ultimul deceniu. El a câştigat, printre altele, Aripa de Aur” de la club Bruges Barcelona, a câştigat locul i Narbonne International, locul s CAHORS National şi de două ori locul i Campion de Fond şi Maraton al Belgiei K.B.D.B. In 2o24, Etienne a câştigat s şi 2 National Pau. Acest lucru ne-a determinat să achiziţionăm o întreagă serie de pui în 2o25, precum şi doi fii direcţi din femela de bază “Yelena”.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

image001Familia Olympic Belgian

Fondatorul “Elite of Natural” este, fără îndoială, “Olympic Belg”, 6olosso/2oo8. Acest porumbel de top a fost locul 2. National Maraton TBOTB în Olanda şi a fost al doilea porumbel olandez de Maraton la Olimpiada de la Nitra 201.3. Pentru liniile noastre “”Elite of Natural”” am selectat cu cea mai mare atenţie un număr de pui din acest super campion “Olympic Belg”, pentru a putea a oferi urmaşi din acest stoc absolut de top. Descendenţii lui sunt imperecheaţi cu porumbei deosebiţi, care provin din porumbeii de bază ai celebrilor Desmeyter-Restiaen, Karel Meulemans şi Louis Van Loon.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

UNIC la acest moment ! Pereche la comanda 

Poti face imperecherea dorita de tine, poti comanda pui dintr-o pereche formata dupa placul tau.

Fiecare mascul reproducator de baza este imperecheat cu 3 femele diferite, in boxe de reproductie individuale.

Depinde de tine sa alegi combinatia de pereche care ti se potriveste cel mai bine, din care iti doresti sa comanzi pui.

Cere-ne detalii la numerele de telefon 0727 403 618 sau 0786 892 815