Politica de returnare a produselor

Politica de returnare a produselor

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la NATURAL GRANEN ROMANIA, Simeria, Str. Cuza Voda nr. 26, Judetul Hunedoara, pe propria cheltuială, dupa ce ati agreat cu operatorul nostru toate detaliile. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.
Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită doar prin transfer bancar.
Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră această taxă nu vă va fi returnata.