Naturavit Plus 250 ml – Cod 200064

43,00 lei

Naturavit – Complex de Vitamine

Naturavit Plus este complex de vitamine solubil în apă, are un gust plăcut și se absoarbe rapid și complet de către organismul porumbelului. O doză regulat al Naturavit Plus previne avitaminoza și permite porumbelul sa obțina o eficiență maximă.
Naturavit Plus este un complex de multi-vitamine de înaltă calitate și stabilitate, fabricate și garantate de „DSM”.
Contine: Vitamina A, D3, E, K3, B1, B2, B6, B12, C.
Administrare:
-o lingurita(5ml) / 1 litru de apa

1 în stoc

Descriere

Compozitia lui Naturavit Plus este bazata pe cea mai recenta cercetare stintifica care garanteaza ca porumbeii vor primi o rezerva echilibrata de intreaga gama de vitamine, printre care cele esentiale:
-vitamina B1, care permite degradarea acizilor grasi si carbohidratilor.
Cu cat metabolismul porumbelului este mai crescut, in special in timpul sezonului de concurs, cu atat importanta vitaminelor este mai mare.
-vitamina D, care joaca un rol important in reglarea metabolismului. Aceasta vitamina e necesara pentru formarea scheletului.
-vitamina A este esentiala pentru cresterea puilor si are efect anti infectios si anti parazitic.
-vitamina E este indispensabila pentru functionarea optima a muschilor si a nervilor si are o influenta pozitiva asupra fertilitatii.
-vitamina K este anti hemoragica. Dieta porumbeilor care sunt tinuti in voliere ar trebui imbogatita cu aceasta vitamina.
Naturavit Plus pemite o completa si rapida absorbtie a vitaminelor de catre porumbei. Utilizarea regulata a Naturavit Plus protejeaza porumbelul impotriva avitaminozei ceea ce rezulta in performante sportive maxime.
Naturavit Plus este un complex multi vitaminic de o calitate si o stabilitate exceptionala.
Este produs si garantat de “DSM”.

Mod de utilizare:
In timpul sezonului de reproductie si naparlire
O masura de Naturavit Plus la 2 litri de apa o data pe saptamana.
In timpul concursurilor
O masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa, preferabil cu doua zile inainte de imbarcare. Dupa un concurs dificil este recomandata o masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa a doua zi dupa concurs.
Dupa orice tratament al unei boli
Dupa orice tratament este important sa administrati vitamine porumbeilor timp de trei zile. In acest caz trebuie sa administrati o masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa.

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg