Naturamine – Cod 200403

80,00 lei

NATURAMINE: este un tonic ce se bazeaza pe minerale, oligoelemente si aminoacizi importanti. Naturamine este asimilat foarte usor de catre organismul porumbelului.

Disponibil in ambalaj de 500 ml

Descriere

NATURAMINE: este un tonic ce se bazeaza pe minerale, oligoelemente si aminoacizi importanti. Naturamine este asimilat foarte usor de catre organismul porumbelului.

Concursuri-Reproductie-Naparlire
In perioada concursurilor Naturamine imbunatateste conditia fizica a porumbelului. Naturamine e suplimentul ideal in timpul reproductiei si naparlirii. In timpul acestor doua perioade administrarea aditionala de minerale si oligoelemente este esentiala.

Folosirea regulata a produsului Naturamine garanteaza un sezon de reproductie plin de succes, pui sanatosi, porumbei in conditie de top si o naparlire perfecta.
Mineralele si oligoelementele in forma lichida din Naturamine sunt foarte bine tolerate si absorbite in comparatie cu substantele solide care sunt absorbite doar intr-un procentaj mic, rezultand intr-un efect pozitiv scazut.
Adaugand aminoacizi importanti ca lizina care e important pentru procesul cresterii porumbeilor si colina pentru imbunatatirea functionarii ficatului si prin compozitia sa specifica, Naturamine este un tonic foarte eficient pentru conditia fizica cat si pentru starea generala a porumbelului.
-imbunatateste conditia fizica
-imbunatateste cresterea
-imbunatateste functionarea ficatului
-stimuleaza formarea de hemoglobina a celulelor rosii
-garanteaza un penaj matasos

Mod de utilizare:
Doza initiala: 5ml-1 lingura la 1 litru de apa
Important: inainte de a folosi schema de intretinere, trebuie sa faceti un tratament de 5 zile consecutive cu 5ml la 1 litru de apa
Schema de intretinere:
-sezonul concursurilor: o data pe saptamana dupa intoarcerea din concurs
-reproductie: de 2-3 ori pe saptamana de la imperechere pana la intarcarea puilor
-naparlire: de 2 ori pe saptamana pe toata durata naparlirii.

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg