Naturaline – Cod 201000

29,00 lei

Naturaline este un extract concentrat de plante si ierburi atent selectionate.

Disponbil in ambalaj de 1 litru

 

Pretul livrarii prin curier partener al comenzilor de produse variaza intre 10 si 50 lei (depinde de greutatea si volumetria comenzii).

Pretul transportului prin curier partener (nu se livreaza la adresa si la punctul si ora de intalnire cu soferul) este de 7 RON per sac.

Pentru comenzile care presupun si saci si produse, costurile se calculeaza separate si nu se exclud unul pe celalalt.

Pentru detalii, vezi “Modalitati de transport produse si porumbei Natural Granen Romania” din sectiunea ARTICOLE si NOUTATI.

Descriere

Naturaline –  1 litru

Naturaline este un extract concentrat format din 15 varietati selectionate de plante si ierburi. Naturaline contine deasemenea elemente care maresc rezistenta generala a porumbelului. Pe langa ingredientele active, acest extract concentrat contine multe alte substante care contribuie la actiunile specifice tratamentelor din moment ce acestea pot accelera sau incetini asimilarea de catre sistemul digestiv.
Naturaline pastreaza valuarea PH-ului la un nivel optim.
Plantele si ierburile componente ale Naturaline au fost atent selectionate pentru efectul lor benefic asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar.
Din acest motiv, porumbeii care primesc cu regularitate Naturaline in apa de baut prezinta pielea roz, care indica ca sangele lor este pur si lipsit de toxine.
Penajul lor devine lucios si fin. Mai mult, pigmentarea si stralucirea ochiului sunt amplificate.
Aceste semne externe sunt reflexia unei sanatati optime, care permite porumbelului o rezistenta mai buna la boli si ii imbunatateste performantele.
Dozare: Una sau doua linguri de Naturaline la un litru de apa.
Mod de utilizare:
Folosirea Naturaline este recomantata in special in timpul sezonului de curse, la naparlire si in caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza si paramixoviroza.
In timpul sezonului de curse:
Inainte de inceperea sezonului, o dieta cu Naturaline timp de 10 zile. Dupa aceasta, de doua ori pe saptamana dupa ce pasarile se intorc din concurs.
In timpul naparlirii:
Una sau doua zile pe saptamana.
In caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza sau paramixoviroza:
Administrati in apa de baut atat cat simptomele persista.
Pui intarcati recent:
Administrati Naturaline in apa de baut timp de 10 zile

Informații suplimentare

Greutate 1 kg