Despre Elita Natural

O NOUA ERA – UN NOU CONCEPT  
In Decembrie 1954, am demarat constructia Natural Breeding Station “Inelele de Aur (The Golden Rings)”. Si in 1955, compartimentele crescatoriei erau populate cu 3,500 porumbei achizitionati de la faimosi crescatori belgieni si nu numai.

Asadar Natural Breeding Station exista deja de peste 60 de ani. Cu ocazia frumoasei aniversari,  conducerea  Natural Breeding Station a decis inceperea unui nou proiect:
“Elita Natural sau Elite of Natural”.

“Elita Natural” este un  “nou nivel” pe care noi il oferim clientilor nostri, pe langa porumbeii din Natural Breeding Station, la un pret mai mare. Pe parcursul ultimilor ani, am investit masiv in mod special in “Elita” porumbeilor, precum si in porumbeii care populeaza aceste compartimente de reproductie speciale.
Porumbei speciali, cu performante speciale au fost achizitionati intr-o prima faza, precum “Olympic Belgian”, locul 2 porumbel olimpic pentru Olanda si locul 5 International la Nitra,  iar recent am achizitionat celebrul  “Narbonne”, 9 international Narbonne din 12,528 porumbei. Am adus in volierele noastre pui, frati, surori, porumbei din familiiile porumbeilor AS National. Totul pentru “Elita Natural”.

Pe langa aceste achizitii de exceptie, am facut o selectie speciala a unor linii care sa populeze volierele “Elita Natural”. Porumbei de la Gaston Van de Wouwer, Gerard Koopman si mai recent Etienne Meirlaen, au fost achizitionati si vor popula compartimentele de reproductie.

Va uram navigare placuta pe pagina noastra si va asteptam cu drag parerile sau intrebarile mai detaliate.

 

2015 – “ELITA NATURAL” s-a extins

In vara lui 2015 am achizitionat o serie intreaga de pui din reproducatorii lui Etienne Meirlaen, inclusiv 2 pui din “minunea reproducatoare “Yelena”, si 2 pui din “Marco”, Loc 1 National Pau 2014. Acesti porumbei sunt acum imperecheati. Poze, pedigree si posibilitati de imperechere veti gasi pe pagina noastra.